Kādus produktus tirgot Amazon platformā 2021 gadā?

Kādas preces tirgot Amazon platformā 2021 gadā?

Kad runa ir par veiksmīgu online biznesa vadību, izlemt  kādas preces tirgot Amazon FBA 2021 gadā ir viens no svarīgākajiem veiksmes faktoriem, un tas izškirs to vai Jūs būsiet veiksmīgs tirgotājs vai tomēr nē. Jūs nevarat vienkārši paņemt jebkādu produktu un tirgot Amazon, jo Jums pašam liekas ka produkts ir labs un citi to pirks, pastāv iespēja,ka citiem pircējiem neinteresēs Jūsu produkts. Katram no mums ir savs uzskats, kas ir stilīgi un kas nav.

Bet tā kā Amazon tiek pārdoti  gandrīz 400 miljoni  atseviški produkti, kā var zināt, kuri produkti visticamāk dos atdevi ieguldījumam? Kādas preces tirgot Amazon FBA? Šeit sākas izpēte un produktu kritēriju ņemšana vērā ir ļoti liela nozīme. Galvenais aspekts kas Jums jāatceras, lemjot par to ko pārdot ir tas, ka Amazon FBA ir virzīts un labako cenu piedāvājumu, vienkāršiem vārdiem runajot, klienti meklē kur iegādāties preces par visizdevīgako cenu, un tas arī izsķirs vai konkrētais products tiks pirkts vai tomēr izvēlēsies konkurentu produktu, ka sir lētaks.

Kopš 2008 gada kad Amazon FBA tika palaists, pārdevējiem šis ir absolūts pagrieziens savā uzņēmējdarbībā, jo ir iespēja uzglabāt savas preces lielos daudzumos Amazon noliktavās, un visi pasūtījumi tiek apstrādāti no Amazon puses, pārdevejam par to nav jāuztraucas.  Līdz ar to pārdevējs var koncentrēties uz citiem biznesa aspektiem, nevis risināt sūtījumu jautājumus.

Bet jautājums paliek sekojošs, vai produkti ko Jūs gribat iesniegt Amazon FBA atšķiras no tiem produktiem ko Jūs pats sagatavotu un sūtītu klientiem? Atbilde ir nē!  Amazon FBA vienkārši atvieglo pārdošanas loģistiku, bet kritērija produkta izvēlē paliek tie paši.

Kādus produktus tirgot Amazon FBA?

Jūs iespējams to nenojaušat, bet ir daži kritēriji, kuri būtu jāievēro , lai nodrošinātu, ka jūsu izvēlētais products veiksmīgi tirgotos Amazon platformā. Iesācējiem, lai gan tas ir vilinoši nevajadzētu tirgot labi pazīstamus vai dizaineru produktus. Amazon nav tā vieta kur to darīt!  Amazon ir platforma, kas vislabāk būtu piemērotu priekš pašu darinātiem zīmoliem par konkurējošu cenu. Lielākā daļa Amazon pircēju  nav ieinteresēti pirkt lielo brendu produktus, bet labāk izvēlas nezināma Brenda produktus, kas ir krietni lētaki, bet tai pat laikā kvalitāte ir augsta. Tai pašā laikā daudzi pārdevēji izvēlas šo ceļu , līdz ar to konkurence ir liela, tāpēc katrs pārdevējs cenšas izdomāt veidu kā padarīt savu produktu unikālu, lai arī tādu pašu tirgo konkurnets, katra mazākā nianse var būt izšķiroša, piemērām kvalitatīvāks produktu apraksts Amazon vietnē, labākas bildes, iepakojums utt.

Tālāk apskatīsim svarīgākos kritērijus, kas būtu jāņem vērā izveloties produktu tirgošanai Amazon FBA.

  • Produkta cena svārstās no 10-50 $
  • Produkts, kuram ir vismaz 10 pārdotas vienības dienā
  • Līdzīgs produkts, kurš ierindojas top 5000 kategorījā kā labākā pārdotā prece
  • Top 3 atslēgvārdiem ir 50 000 meklējumi mēnesī
  • Nesezionāls produkts
  • 2-3 produkti kam ir mazak par 50 atsauksmēm pirmajā lapā
  • Maza un viegla prece, lai var ērti nosūtīt
  • Ar produktu nav saistīti nekādi zīmoli un brendi
  • Produkta izmaksas ir vismaz 25 % zemākas kā pardošanas izmaksas
  • Vieta produkta uzlabošanai
  • Iespēja dabūt šādu produktu no Ķīnas
  • Produkts nedrīkst būt trausls
  • Iespēja attīstīt savu brendu, tirgojot līdzīgus produktus
  • Produkts veicina atkārtotus pirkumus

Vai ir vērts pārdod produktus populārajās kategorijās?

Protams, bet konkurence būs liela, un lai veiksmīgi tirgotos ir jāņem vērā augšā minētie kritēriji. Mērķis ir veicot produkta analīzi, nonakt līdz tādam produktam, kur konkurence ir ļoti maza, bet Jums ir iespēja pārdod preces patiešām nelielai pircēju grupai, kas patiešām ir ieinteresēti Jūsu produktā.

Atcerieties parasti Amazon klienti tā pat vien neiet un nemeklē ko varētu iegādāties, pārsvarā viņi meklē kaut ko konkrētu un Jums ir iespēja piedāvāt to.

Izvēloties ko tirgot Amazon FBA ir ļoti svarīgi, jo no ta būs atkarīgs Jūsu veiksmes stāsts. Fullio var palīdzēt ar produkta izpēti, konkurentu analīzi un piemeklēt pēc Jūsu prasībām atbilstošāko produktu.Sazinieties ar mums un mēs palīdzēsim