Amazon aģentūras Latvijā

„Amazon” aģentūras Latvijā

„Amazon” aģentūru sniegtie pakalpojumi pēdējo gadu laikā Latvijā kļūst arvien pieprasītāki. Lielā mērā tādēļ, ka mūsdienās tiešsaistes tirdzniecība „Amazon” platformā kļuvusi par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu plašampircēju un pārdevēju pulkam visā pasaulē. Lai gan par „Amazon” platformas sniegtajām iespējām Latvijas iedzīvotāji uzzināja salīdzinoši nesen, šobrīd tirdzniecība šajā platformā kļūst arvien aktuālāka, līdz ar to palielinās arī pieprasījums pēc „Amazon” aģentūru sniegtās palīdzības konkurētspējīga biznesa izveidē.

„Amazon”platforma tiek uzskatīta par vienu no populārākajām un apmeklētākajām tiešsaistes mazumtirdzniecības vietnēm pasaulē. Tomēr, arī šāda mēroga uzņēmuma ceļš līdz tik plašai atpazīstamībai ne vienmēr bijis viegls. „Amazon” savu darbību uzsāka tālajā 1995. gadā. Uzņēmuma dibinātāja Džefa Beizosa(no angļu val. JeffBezos) sākotnējā iecere bija veidot tiešsaistes grāmatnīcu, tomēr, vēlāk uzņēmuma klāstu papildināja arī elektronikas preces, programmatūras un videospēles, apģērbu, aksesuāru, mēbeļu un interjera preču, pārtikas, rotaļlietuun bērnu preču kategorijas.Laika gaitā „Amazon” no nelielas tiešsaistes grāmatnīcas kļuva par lielāko un ietekmīgāko tiešsaistes tirdzniecības platformu pasaulē. Gluži tāpat, kā eksotiskā Amazones upe, kuras vārdā uzņēmums nosaukts, uzskatāma par ūdeņiem un pietekām bagātāko upi pasaulē – arī „Amazon” tirdzniecības platforma ir viena no svarīgākajām tiešsaistes tirdzniecības dzīslām.

Laikā, kad„Amazon”aizsāka savu veiksmes stāstu, Latvijā par internetu, tiešsaistes mazumtirdzniecības platformām vai to piedāvātajām iespējam zināja vien retais. Jautāsiet – kādēļ? Tas izskaidrojams ar faktu, ka tikai deviņdesmitajos gados, laikā pēc Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas, Latvijā varēja sākt veidot neierobežotas starpkultūru saiknes, tostarp brīvi integrēt Rietumu pasaules mākslas, kultūras, arī informācijas tehnoloģiju tendences.

Mūsdienās tirdzniecība„Amazon”platformā Latvijas uzņēmēju vidū kļūst arvien aktuālāka. Lielā mērā to veicinājusi straujā pāreja uz e-komerciju, kuru aizvadītajā gadā vēl vairāk aktivizējis Covid-19 uzliesmojums pasaulē. Tā kā tiešsaistes tirdzniecības platformās pulcējas arvien lielāks potenciālo pircēju skaits, uzņēmumi steidz sava biznesa darbību pārcelt interneta vidē. Kā jebkura jauna lieta, arī tirdzniecība tiešsaistē uzņēmējam var sagādāt neplānotus„ pārsteigumus”, piemēram, dažādus tehniska vai finansiāla rakstura sarežģījumus. Grūtības var sagādāt arī nepietiekamas svešvalodu zināšanas vai negaidīti sīva konkurence konkrētajā biznesa nišā. Tieši tādēļ arvien nepieciešamāka kļūst „Amazon” aģentūrās strādājošospeciālistu sniegtā palīdzība veiksmīga tiešsaistes biznesa izveidošanā.

Šobrīd Latvijā darbojas vairākas „Amazon”aģentūras– uzņēmumi, kuri klientiem piedāvā gan konsultācijas tiešsaistes tirdzniecības jautājumos, gan apmācības darbā ar „Amazon”, kā arī citām populārākajām interneta tirdzniecības platformām („eBay”, „Etsy”, „Shopify”). Atsevišķas aģentūras piedāvā arī specializētas konsultācijas saistībā ar „Amazon”pārdevēja konta izveidi, veic atslēgvārdu izpēti, kā arī piedāvā iespēju, izvietot uzņēmuma produkciju „Amazon” platformā un uzņēmēja vietā izplatīt produktus. Viena no šādām „Amazon” aģentūrām ir arī uzņēmums „Fullio”.

Mēs, pilna servisa „Amazon” mārketinga uzņēmums „Fullio”, savu darbību uzsākām aizvadītā gada nogalē, palīdzot uzņēmējiem attīstīt veiksmīgu un konkurētspējīgu biznesu „Amazon” platformā. „Fullio” piedāvā palīdzību „Amazon” konta izveidē, produktu aprakstu un vizuālā materiāla izstrādē, atslēgvārdu izpētē un reklāmu stratēģijas ieviešanā. Lai gan savu darbību esam uzsākuši pavisam nesen, mūsu zināšanas un pieredze veidojusies ilggadēja darba rezultātā, attīstot savu personīgo biznesu„Amazon” tīmekļa vietnē. Ar patiesu lepnumu varam teikt, ka jau šobrīd sadarbībā ar „Fullio”klienti veiksmīgi iekaro Eiropas un pat Amerikas Savienoto Valstu tirgu.

 

Vai apsverat iespēju sadarboties ar „Amazon”? Droši rakstiet mums! Mēs, „Fullio” komanda,sniegsim atbildes uz visiem Jūs interesējošiem jautājumiem un, palīdzēsim izveidot konkurētspējīgu biznesu „Amazon” platformā. Uz sadarbību!