Kas ir „Fullio” un kā tas tapis?

Kas ir „Fullio” un kā tas tapis?Pienācis laiks iepazīties tuvāk! Šoreiz pastāstīsim par to, kā aizsākās ideja par „Fullio” dibināšanu un, kā mēs varam palīdzēt Jūsu uzņēmumamveiksmīgi attīstīties „Amazon”platformā.

Ideja par pilna servisa „Amazon”mārketinga uzņēmuma izveidi aizsākās jau pirms vairākiem gadiem, kad sākām interesēties par „Amazon”platformas sniegtajām iespējām personīgā biznesa attīstīšanai.Gadu gaitā esam palīdzējuši izveidot veiksmīgu biznesu mūsu draugiem un paziņām, esam veikuši neskaitāmus pētījumus un izmēģinājuši visdažādākās mārketinga stratēģijas,kā arī izanalizējuši mūsu personīgās veiksmes un neveiksmes stāstus. Apkopojot uzkrātās zināšanas un iegūto pieredzi, nonācām pie idejas dibināt „Fullio”. Jau tobrīd vīzija par uzņēmumu bija skaidra – vēlējāmies, lai mūsu uzņēmums ir klientam draudzīgs un, lai klienta intereses vienmēr tiek uzskatītas par augstāko prioritāti.

Bet, nekas jau nestāv uz vietas – ne laiks, ne mēs, ne „Amazon”. Kā jebkura mūsdienīga tiešsaistes platforma, arī „Amazon”nemitīgi mainās. Speciālisti arvien meklē jaunus risinājumus, lai platforma klientam kļūtu vēl ērtāka un draudzīgāka. Līdz ar to, arī mēs, „Fullio” komanda, ikdienas uzcītīgi strādājam un atjaunojam savas zināšanas, lai visefektīvāk spētu palīdzēt Jūsu uzņēmumamspert pirmos drošos soļus „Amazon”vidē.

Kā mēs mēdzam sacīt: „„Amazon”ir pavisam cita pasaule!”Vaicāsiet, kādēļ? Viens no iemesliem ir reģistrācijas process, kas ir krietni sarežģītāks un laikietilpīgāks par reģistrāciju jebkurā citā tiešsaistes mazumtirdzniecības platformā. Lai palīdzētu Jums ietaupīt laiku un enerģiju, mēs esam gatavi palīdzēt – sākot ar konta reģistrēšanu, līdz pat digitālā mārketinga kampaņu izstrādei un produktu nosūtīšanai uz „Amazon”noliktavām.Esam pārliecināti, ka biznesa veidošana un savas produkcijas piedāvāšana „Amazon” platformā atklāj jaunas iespējas uzņēmumu īpašniekiem. Mēs ticam, ka tuvāko gadu laikā „Amazon”strauji iekaros arī Eiropas tirgu, tādēļ jau laicīgi aicinām Jūs domāt par sava zīmola attīstību tieši šajā tiešsaistes mazumtirdzniecības platformā.

Ja arī Jūsu uzņēmumsvēlas sadarboties ar „Amazon”, droši sazinies ar mums! Mēs palīdzēsim izveidot veiksmīgu biznesu „Amazon” platformā. Uz sadarbību!