Kādēļ Amazon aģentūras uzskatāmas par lieliskiem palīgiem biznesa attīstīšanā?

Kādēļ „Amazon” aģentūras uzskatāmas par lieliskiem palīgiem biznesa attīstīšanā?

Kādēļ „Amazon” aģentūras uzskatāmas par lieliskiem palīgiem biznesa attīstīšanā? Viens no iemesliem ir laiks un enerģija, kuru iespējams ietaupīt, atstājot „Amazon” aģentūru pārziņā rūpes par dažādu tehnisku jautājumu risināšanu. Viens no tiem – atslēgas vārdu izpēte, kam ir būtiska loma produkta pozīcijas uzlabošanā meklēšanas rezultātos. Ne mazāk svarīgs tehniskais aspekts ir arī produkta apraksta un vizuālā noformējuma optimizēšana un pielāgošana „Amazon” platformas specifiskajām prasībām. Ja šie pienākumi šķiet pārlieku sarežģīti un laikietilpīgi – ir vērts apsvērt iespēju meklēt „Amazon” mārketinga aģentūru palīdzību.

Pirms attīstīt sava uzņēmuma darbību „Amazon” platformā, svarīgi atcerēties, ka produkcijas tirdzniecībai ir jāvelta nopietna uzmanība. Lai neatstātu savu „Amazon” biznesu „pašplūsmā” – uzņēmējam jāizstrādā pārdomāta biznesa stratēģija un biznesa pārvaldības plāns ikdienai. Turklāt, lai izveidotais „Amazon” bizness būtu veiksmīgs un ienesīgs, svarīgi uzmanību pievērst arī daudziem un dažādiem tehniskiem aspektiem, piemēram, meklētājoptimizācijai, produkta apraksta un vizuālā noformējuma izstrādei, reklāmas stratēģijas ieviešanai un citiem jautājumiem, kuri uzņēmējam sākotnēji var šķist neiespējama misija. Raksta turpinājumā piedāvāsim dažus no galvenajiem iemesliem, kādēļ „Amazon” aģentūras uzskatāmas par lieliskiem palīgiem biznesa attīstīšanā.

 

Mārketinga aģentūras pārzina „Amazon” tirdzniecības platformas labirintus

 

Lai attīstītu veiksmīgu un konkurētspējīgu biznesu, uzņēmējam ir jāpārzina konkrētā darbības joma. Tas vistiešākajā mērā attiecas arī uz biznesa attīstīšanu „Amazon” platformā. Jauni termini, noteikumi, darbības principi – tas viss sākotnēji var šķist sarežģīti. Kāda ir atšķirība starp tādiem produktu pārdošanas veidiem, kā „Fulfillment By Amazon” un „Self Fulfilled”? Vai no pārdevēja tiek iekasēta komisijas maksa par reģistrētajiem un pārdotajiem produktiem? Kā veikt „Amazon” SEO optimizāciju? Kā izstrādāt „Amazon” reklāmas?  Tie ir tikai daži no jautājumiem, ar kuriem jaunajam uzņēmējam var nākties saskarties.

Turklāt, kā jebkura mūsdienīga tiešsaistes platforma, arī „Amazon” nemitīgi mainās. Speciālisti arvien meklē jaunus risinājumus, lai platforma pircējiem un pārdevējiem kļūtu vēl ērtāka un draudzīgāka. Dažas no būtiskām izmaiņām ikdienas steigā var tikt nepamanītas. Sadarbība ar „Amazon” mārketinga aģentūru var palīdzēt atrisināt visus neskaidros jautājumus un palīdzēt Jūsu uzņēmumam attīstīties kopsolī ar „Amazon”. Arī mēs, „Fullio” komanda, ikdienas uzcītīgi strādājam un atjaunojam savas zināšanas, lai visefektīvāk spētu palīdzēt Jūsu uzņēmumam spert pirmos drošos soļus „Amazon” vidē.

 

Mārketinga aģentūras palīdz ietaupīt laiku

 

Neatkarīgi no tā, cik apjomīgs ir Jūsu uzņēmums vai, cik liels pieprasījums ir pēc Jūsu ražotās produkcijas – katra iespēja reklamēt Jūsu uzņēmumu un tā unikālo produkciju ir vērtīga, ja to izmanto gudri. Pārstājot veidot reklāmas kampaņas, Jūs sniedzat lielisku iespēju saviem konkurentiem. Praksē esam novērojuši, ka neveltot pietiekami daudz laika un enerģijas „Amazon” reklāmas kampaņu izstrādei, var nākties rēķināties ar zemāku pārdotās produkcijas apjoma iespējamību. Lai izvairītos no šāda riska, ir jāvelta laiks „Amazon” reklāmu darbības principu izpētei. Ja šāda veida izpētei steidzīgajā ikdienas ritējumā ir iespējams izbrīvēt laiku – tiešsaistē iespējams iepazīties ar gana plašu un detalizētu informāciju.

Tomēr vērtīgi atcerēties teicienu, ka „laiks ir nauda”. Šis teiciens šobrīd lieliski attiecināms arī uz e-komercijas nozari. Lai nezaudētu nedz laiku, nedz potenciālos ieņēmumus – mārketinga aģentūru sniegtā palīdzība var būt ļoti noderīga. „Amazon” mārketinga aģentūras pārzina tiešsaistes maksas reklāmu piedāvājumu dažādos sarežģītības līmeņos un ir gatavas ne tikai optimizēt Jūsu uzņēmuma reklāmas „Amazon” platformā, bet arī konsultēt un apmācīt turpmākajā darbā ar reklāmas optimizēšanas un plānošanas rīkiem. „Amazon” mārketinga aģentūru speciālisti piņķerīgāko darbu ir gatavi paveikt Jūsu vietā, lai Jūs nedalītu uzmanību varētu veltīt pašam svarīgākajam – savas produkcijas ražošanai, klātienes tirdzniecībai vai citu tiešsaistes tirdzniecības kanālu (personīgās tīmekļa vietnes, sociālo tīklu vai citu tiešsaistes tirdzniecības kontu) attīstīšanai.

 

Mārketinga aģentūras palīdz Jūsu uzņēmuma zīmolam izcelties

 

„Amazon” platforma pēdējo gadu laikā (it īpaši COVID-19 pandēmijas radītās epidemioloģiskās situācijas dēļ) spēcīgi nostiprinājusi pozīcijas tiešsaistes mazumtirdzniecības vietņu saraksta augšgalā. Mazumtirdzniecības platforma pulcē vairāk nekā 310 miljonus aktīvu pircēju un teju 2 miljonus aktīvu pārdevēju no visas pasaules. Bet, kā panākt, lai Jūsu piedāvātais produkts kļūtu redzams potenciālajai mērķauditorijai? Kā uzlabot produkta pozīcijas meklēšanas rezultātos? Nereti uzņēmējam, kurš patstāvīgi izvēlējies attīstīt biznesu „Amazon” platformā, nākas saskarties ar skaudru secinājumu, ka meklētājoptimizācija (no angļu val. „Search engine optimization”) ir viens no sarežģītākajiem tiešsaistes biznesa attīstīšanas soļiem. „Amazon” mārketinga aģentūru speciālisti šo uzdevumu var paveikt Jūsu vietā.

Kā liecina mūsu ilggadēja pieredze darbā ar uzņēmumu attīstīšanu „Amazon” platformā – pircēji pievērš lielu vērību produkta vizuālajam noformējumam. Tas nozīmē, ka gana daudz laika un enerģijas būs jāvelta ne tikai precīzāko atslēgvārdu atlasei un produktu ievietošanai pareizajās produktu kategorijās, bet arī kvalitatīvu produktu attēlu un uzrunājošu aprakstu izstrādei.

„Amazon” aģentūrās strādājošo ekspertu viedoklis Jūsu uzņēmuma vizuālā tēla reprezentēšanā var būt nozīmīgs.  Attēliem ir ne tikai jāatspoguļo Jūsu zīmola būtību, bet arī jārada vispārīgs priekšstats par produktu, tā vizuālo noformējumu, patiesajiem izmēriem, kvalitāti, turklāt attēlam ir jāspēj piesaistīt arī potenciālā pircēja uzmanību. Piekritīsiet, ka tas ir krietni komplicētāks uzdevums, nekā sākotnēji varētu šķist? Taču uztraukumam nav pamata – „Amazon” mārketinga aģentūru speciālisti palīdzēs veiksmīgi izpildīt visus sagatavošanās darbus.

Ja apsverat iespēju paplašināt sava uzņēmuma darbību „Amazon”, sazinieties ar mums! Mēs, „Fullio” komanda, palīdzēsim Jums attīstīt veiksmīgu biznesu „Amazon” platformā un sniegsim atbildes uz visiem Jūs interesējošiem jautājumiem. Uz sadarbību!