Kā pārdot produktus Amazon platformā?

Kā pārdot produktus Amazon platformā?

Priekš daudziem  cilvēkiem Amazon ir  milzīga tirgus vieta, kur  ātri un ērti var iegādāties plaša patēriņa preces. Jautājums ir Kā pārdot produktus Amazon platformā? Amazon no nelielas tiešsaistes grāmatnīcas  kļuvis par vienradzi šodien, Amazon platforma ir radījusi arī daudzas iespējas miljoniem cilvēku nopelnīt lieku naudu vai pašiem kļūt par mazo uzņēmumu īpašniekiem.

Amazon platformā iespējas kā nopelnīt ir ļoti plašas. Fullio apkopoja vairākus veidus kā var nopelnīt naudu tirgojoties Amazon, kā pārdot produktus Amazon platformā? Lasi un smelies iedvesmu.

 

  1. Lietotu preču tirgošana Amazon platformā.

Tā kā Amazon ir pasaulē lielākais tiešsaistes mazumtirgotājs, jūs varat izveidot savu pārdošanas kontu, ievietot preces un sākt tirgot. Amazon platforma ir attīstījusies no grāmatu tirgotājiem līdz pat lieliem brendu tirgotājiem, bet joprojām ir iespēja ikkatram atrast savu nišu, kurā sākt tirgot. Ievērojot Amazon kritērijus preču izvēlē un esot pieklājīgiem pret klientiem, nevajadzētu rasties nekādiem sarežģījumiem tirgojoties. Individuālais konts ir bez maksas visiem pārdevējiem. Daudzi pārdevēji ir pievērsušies preču arbitrāžai, to iemainot pret tradicionālo darba laiku no deviņiem līdz pieciem. Miljonārs gan nekļūsi tirgojot lietotas preces, bet iegūt papildus ienākumus gan var šajā platformā.

  1. Savu grāmatu publicēšana Amazon

Ja esat labs rakstnieks, tad varat publicēt digital formātā savas grāmatas izmantojot “ Amazon Kindle Direct Publishing(KDP). Publicēšana ir ļoti vienkāršs process un aizņem mazāk par 5 minūtēm. Ielādētā grāmata būs pieejama Kindle veikalos 24-48 stundu laikā. Amazon ļauj pārdevejam noteikt savu cenu gramatai un pārdevējs ietur 70 % no ienākumiem.

  1. Pārdot produktus zem Amazon “Private Labeling”

Amazon aksaleratora  programma ir stimuls ražotājiem radīt savu zīmolu produktus, līdz ar to Jūs pārdosiet sevis radītu brendu Amazon platformā. Pārdevēja uzdevums ir radīt inovatīvu produktu, savukārt Amazon nodrošinās lai klienti redz Jūsu produktu, nodrošinās logistiku un nosūtīs produktu klientam. Pārdevējam ir iespējas izmantot Amazon piedāvātās reklāmas iespējas, lai sasniegtu plašāku cilveku loku.

Fullio var palīdzēt ar produktu meklēšanu, konkurentu analīzi un konsultāciju, kas saistīta ar sava zīmola izveidi Amazon platformā, sīkāk varat uzzināt Šeit

  1. “Merch by Amazon”

Merch by Amazon ir jauns Amazon tirgus papildinājums. Šis pakalpojums ļauj māksliniekiem un dizaineriem gūt peļņu no saviem dizainiem. Process ir gaužām vienkāršs, Jūsu uzdevums ir augšupielādēt dizainu, Amazon izdrukās to, kā arī pārdos to . Jums nav jāuztraucas par noliktavu, atlikumiem, par to parūpēsies Amazon. Vienīgā piebildē Merch by Amazon nav pieejams ikvienam, Jums ir jāsaņem uzaicinājums no kādas pazīnas, drauga par pievienošanos šai sistēmai.

  1. Fulfillment by Amazon

Amazon FBA( Fulfillment by Amazon) Latvijā nav ļoti izplatīts biznesa veids, bet Amerikā ļoti daudzi uzņēmumi piekopj šo pārdošanas kanālu. Galvenā priekšrocība ir ka Jūsu preces tiek glabātas Amazon noliktavā, un Amazon pats izsūta preces kad tās iegādājās pircējs, kā arī preču atgriešanu uzņemas Amazon. Daudzi klienti nemaz nezina ka preces ko viņi pērk ir no citiem ražotājiem, daudzi klienti uzskata, ka viņi pērk Amazon produktus, bet realitātē tie ir ražotāju produki, kas nosūtīti uz Amazon noliktavu.

Jāņem vērā gan ka Amazon ietur noteiktu procentu gan par preču pārdošanu, gan uzglabāšanu viņu noliktavās.( šeit esam atlasījuši kritērijus, kas jāievēro izvēloties tirgoties Amazon FBA.)

Fullio grib atgādināt ka Amazon nav tikai vietne kur mēs iepērkamies, bet tā ir pasaules lielākā tirdzniecības platforma, caur kuru var sasniegt miljoniem potencialu klientu. Kurš gan nevēlas sasniegt miljoniem potenciālu pircēju vienuviet? Fullio palīdz uzņēmumiem  izveidot savu Amazon kontu un sākt pārdot savus produktus. Ja jums nepieciešama palīdzība, nevilcinieties un  sazinieties ar mums.