Amazon pakalpojumi

Amazon pakalpojumi

Fullio ir pilna servisa Amazon mārketinga uzņēmums, kas specializējas tiešsaistes tirdzniecības palielināšanā e-komercijas uzņēmumiem, kas vēlas produktus pārdod izmantojot Amazon vietni. Mūsu klāstā ir vairāki Amazon pakalpojumi kā, uzņēmuma reģistrēšana Amazon platformā, atslēgvārdu analīze, konkurentu analīze, produkta apraksta izveide, preču sūtīšana uz Amazon noliktavu un daudz ko citu.

Sīkāk par Amazon pakalpojumiem Jūs varēsiet izlasīt šajā rakstā.

Uzņēmuma konta reģistrācija Amazon var būt diezgan piņkerīgs process, Fullio ir reģistrējis vairākus uzņēmumus un ir ieguvis pieredzi un nostādījis vadlīnijas pēc  kuru izpildes, reģistrēšanās process tiek atvieglots. Jāpiemin ka situācijas ir ļoti dažādas, bet mēs iedziļinamies katra uzņēmuma reģistrēšanā individuāli un sazinamies ar Amazon, lai verificētu Jūsu kontu.

Amazon konta izveidošanā ietilpst:

Kataloga izveide: 

Mēs izveidosim Jūsu preču katalogu atbilstoši Amazon noteiktajām prasībām.

Peļnas procents: 

Mēs izanalizēsim Jūsu preču katalogu, un sniegsim Jums informāciju par Amazon nodevām un citām izmaksām, lai varētu saprast peļņas procentu.

Amazon konta izveide un verifikācija

Fullio izveidos Jūsu Amazon pārdošanas kontu un nodrošinās, ka Jūsu preces rādīsies atbilstošajā kategorijā, kā arī veiks verifikācijas procesu.

5 produktu izvietošana

Fullio izveidos 5 produktu virsrakstus, produku aprakstus, balstoties no atslēgvārdu rezultātiem.

Gadījumā ja Jums jau ir aktīvs Amazon veikals, bet Jūs jūtat, ka nav 100 % atdeve, mēs varam palīdzēt un opimizēt Amazon listingu. Mēs sniedzam vairākus Amazon pakalpojumus

Produktu apraksta optimizācijā ietlipst:

Plānošana & atslēgvārdu izveide

Mēs izanalizēsim Jūsu zīmolu, lai saprastu Jūsu produktu portfeli, izrietot no iegūtās informācijas mūsu speciālisti veiks atslēgvārdu analīzi balstoties uz vairākiem kritērijiem.

Produkta apraksta optimizācija

Mēs optimizēsim Jūsu produka apraksta sadaļu, ieķlaujot reklāmas tekstu pēc visiem Amazon SEO standartiem, lai sasniegtu lielāku produkta konversiju.

Produktu ievietošana Amazon

Mēs ievietosim visus Jūsu produktus Amazon platformā, nodrošinot, ka tie tiks ievietoti atbilstošākajās kategorijās

Ja Jūs jūtat ka visi priekšdarbi ir izdarīti, viss ir optimizēts, laiks ķerties klāt reklāmai.

Reklāma un SEO ietilpst

Reklāmas stratēģijas ieviešana

Priekš reklāmas stratēģijas, svarīgi sākotnēji definēt mērķus. Vai Jūs esat ieinteresēti rentabilitātē, pārdošanas apjomu audzēšanā vai vienkārši atpazīstamības celšanā? Noskaidrojot mērķus tiek izveidota reklāmas stratēģija.

Vizuālo materiālu izveide

Viens no svarīgākajiem faktoriem tirgojot preces online vidē ir bildes. Mēs parūpēsimies un ieteiksim kā uzlabot esošās bildes priekš tirdzniecības Amazon.

Atskaišu sistēma

Nodrošinam atskaites par reklāmas kampaņas rezultātiem.

Nobeigumā

Fullio komanda uzskata, ka  jebkuram uzņēmumam kurš tirgo preces online vidē ir jābūt arī Amazon, jo iespējas, ko paver šī platforma ir neirobežotas, labprāt sniegsim konsultācijas un ieteiksim labakos amazon pakalpojumus Jūsu uzņēmumam.

Tev ir Jābūt Amazon, Jautā mums

Ja ir interese vari izlasīt mūsu iepriekšējo rakstu: Kā uzsākt Amazon biznesu?